Author Topic: New one for me  (Read 976 times)

Offline rmvf

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 343
  • Body: SUV
  • Colour: Reflex Blue
  • Engine: 2.0L 165ps
  • Fuel: Petrol
  • Model Grade: Sport Nav
  • Transmission: Manual
  • Year: 2018
New one for me
« on: January 01, 2018, 03:56:08 pm »
Ok  well no Sat nav just compass, thought it was because of recent issues, anyway after a system reboot failed to make a difference I checked the sd card and saw that it had dis-engaged itself, probably due to a really bumpy road where I live, popped back in and all fine just passing on info in case it might happen to anyone else
Also running a pearl white petrol sport nav from 30/04/ 2012

Offline cmp999

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
  • I NEED TO UPDATE MY SIGNATURE!!!
  • Body: SUV
  • Colour: Deep Crystal Blue
  • Engine: 2.2L 150ps
  • Fuel: Diesel
  • Model Grade: Sport Nav
  • Transmission: Manual
  • Year: 2016
Re: New one for me
« Reply #1 on: January 09, 2018, 04:52:20 pm »
I had the same problem, took it to the dealers and the tech accused me of tampering with it  >:(

Offline BigAl

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 582
  • A CX5, a CX500B and a CX650C. Too CX'y...
  • Body: SUV AWD
  • Colour: Soul Red Metallic
  • Engine: 2.2L 175ps
  • Fuel: Diesel
  • Model Grade: Sport Nav
  • Transmission: Manual
  • Year: 2015
Re: New one for me
« Reply #2 on: January 10, 2018, 10:13:50 am »
I had the same problem, took it to the dealers and the tech accused me of tampering with it  >:(
Cheeky ba$tards!!!  >:(

Had the same back in April 2016
https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipNAJCebPhBxY9aYt32DRSTr35J23hirhi-pO7Zq

Mazda CX-5 Forums

Re: New one for me
« Reply #2 on: January 10, 2018, 10:13:50 am »